Hold fokus på forretningen, så finder vi de kompetencer, der gør din virksomhed stærkere.

karriere_icon_1
Fleksible Jobmuligheder

Sammen finder vi dit behov inden for vores mange jobmuligheder

karriere_icon_2
Vækst

Vi er det hurtigst voksende
IT-konsulenthus
i Danmark

karriere_icon_3
Personligt job-match

Vi sikrer det rette match; både personligt og fagligt

Fordelene ved EPICO NextGen

Vi oplever, at flere virksomheder finder det både svært og dyrt at finde og ansætte senior IT-konsulenter. I sådanne situationer anbefaler vi at ansætte yngre NextGen-konsulenter. Det er unge eller nyuddannede ambitiøse IT-konsulenter med 0-5 års erfaring. De kan enten løse opgaver, eller supportere et eksisterende team. De er unge, omstillingsparate og læringssultne konsulenter, som giver virksomhederne hurtig adgang til nødvendige ressourcer i travle perioder - til en lavere timepris end seniorkonsulenter. Derudover har virksomheden mulighed for at præge konsulenten efter virksomhedens behov, og være med til at skabe en retning for konsulenten.

De dygtigste IT-talenter

Vi går efter de dygtigste håndværkere, som har deres datalogiske forståelse og tekniske værktøjskasse i orden. Fællesnævneren for NextGen-konsulenterne er, at de alle er ambitiøse talenter med en glødende passion inden for IT. Dette driver dem til konstant at være på forkant med den nyeste viden. De arbejder professionelt og alle NextGen-konsulenter er nøje udvalgt efter en omfattende screeningsproces. Dermed kan vi sikre at det er dygtige folk som din virksomhed får adgang til. Vores fokus er udelukkende at finde det rette match til virksomheden - både fagligt og socialt.

Kapløbet om IT-ressourcerne

Er din virksomhed gearet til at følge med i IT-kapløbet? I 2030 vil der mangle mere end 19.000 IT-kandidater, og det bliver stadig mere ressourcekrævende at finde den helt rette IT-profil. EPICO NextGen står inde for professionel identificering, kvalificering og levering af de helt rette IT-talenter. Vi er bindeleddet mellem virksomheder og IT-talenter, og har i årevis arbejdet professionelt med at matche på mere end et fagligt niveau. NextGen kan give din virksomhed hurtig adgang til yderst kompetente IT-talenter som kan styrke forretningen. Vi er helt enkelt leveringsdygtig inden for alle IT-områder.

På jagt efter en ny kollega? Find talentfulde IT-konsulenter der matcher jeres behov!

#1 Book et møde

Vi giver kaffen, og samtidig giver vi indblik i vores store netværk af junior konsulenter.

#2 Afdækning af behov

Jeres behov bliver identificeret i samarbejde med en af vores NextGen-agenter.

#3 Kandidat søgning

Vi finder, screener og interviewer de junior-konsulenter, der matcher jeres behov bedst.

#4 Udvælgelse af kandidater

NextGen præsenterer jer for de dygtigste profiler. Herefter I vælger hvem, I ønsker at få til samtale.

#5 Det rette match

Det rette match er fundet og I er klar til ansættelse.

NextGens netværk:
Din adgang til rette ressourcer

Din virksomhed kan drage fordel af det brede netværk og unikke samarbejde, vi har skabt til næste generations IT-talenter i hele Danmark. I en årrække har NextGen etableret unikke samarbejder med IT-faglige universiteter og foreninger. Baseret på vores samarbejder og engagement i unge IT-talenter, har vi opbygget et unikt netværk af junior IT-talenter, som alle har gennemgået en grundig screeningsproces. Mange IT-talenter foretrækker at arbejde for og med NextGen baseret på det engagement og samarbejde, vi har skabt i løbet af årene.
Afspil video

Tøv ikke med at booke et møde og få professionel sparring