SOFTWAREUDVIKLING

Vi har softwareudviklingseksperten, du søger

Find din næste softwareudvikler hos EPICO NextGen

Hos EPICO NextGen har vi gennem årene opbygget et bredt netværk af dygtige softwareudviklere. Vi udvælger nøje hver enkel kandidat efter en grundig screeningsproces. Fokus er, at matche præcis til din virksomhed fagligt og personligt. Det kan være vanskeligt at finde det rette match – og tidskrævende, derfor sidder vores team og specialiserer sig inden for dette, så du kan holde fokus på forretningen.
Vores konsulenter er nogen af de dygtigste juniorer inden for deres område og de brænder for de udviklingssprog, de har lært. De er enten studerende, nyuddannede eller op til 5 års erfaring som har et kæmpe drive til at udvikle sig og levere knivskarpe resultater.

De forskellige programmeringssprog eller teknologier, som NextGen’ere kan hjælpe med, er blandt andet:

backendudvikling

Søger du en softwareudvikler?

Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres projekt og behov

Vi sørger for at finde en dygtig softwareudvikler, der kan løse din opgave – om det er på længere eller kortere sigt. Alle vores softwareudviklere er passionerede og har blod på tanden og vi sørger for at matche konsulent men din virksomhed således at udvikleren brænder for den del af softwareudvikling, som du har brug for.

Vi kan hjælpe med flere områder

Kompetente softwareudviklere inden for flere felter

Software programmører hos EPICO NextGen har mulighed for at få sparring med vores new tech- og seniorkonsulenter. Derfor lærer de fra de bedste inden for softwareudvikling. De har også adgang til opkvalificering, derfor kan vi løbende klæde dem på til opgaver der passer til det behov din virksomhed søger.

Lad os facilitere kontakten til vores konsulenter, så du kan finde en app udvikler, der lever op til dine krav og behov.

Softwareudviklere til alle opgavetyper

Vi tilbyder et stort netværk af softwareudvikler, hvor vi har udvalgt de allerbedste til at løfte netop din arbejdsopgave. Vi kan tilbyde kompetente udviklere til din virksomhed, uanset om du har brug for en til at løse en enkelt opgave – eller om du er på udkig efter en længere ansættelse.

Vi sørger for afklare behov sammen med jer og at matche jer med den helt rigtige kandidat til opgaven. På den måde bliver det nemmere for at finde frem til den helt rigtige softwareudvikler.

Vil du ringes op?
Send os en besked og vi kontakter dig

Mangler du en software udvikler?

I vores netværk har vi kontakt til en række af konsulenter, der er på udkig et sted, hvor de kan udfolde deres knowhow inden for softwareudvikling. Gennem en nøje screeningsproces matcher vi din virksomheds behov med en konsulent, som vi sætter dig i kontakt med – så I kan indkalde vedkommende til en samtale.

Vi kan tilbyde helt unikke muligheder for dit erhverv. Hos os får du en konsulent til en fordelagtig timepris. Vores udviklere er desuden opdateret ift. trends og nyheder inden for udvikling.
Grib udfordringen og oplev nye karrieremuligheder. Tag next step i karrieren sammen med EPICO NextGen.