TESTKONSULENTER

Vi har din næste test manager

Testkonsulenter og test manager

For at kunne udvikle de mest vellykkede løsninger, er det vigtigt med mange løbende tests. Findes der først fejl i de endeligt udviklede systemer og udgaver, kan det tage lang tid at rette op på systemet, og det vil som regel resultere i forsinket implementering af software, som i sidste ende også kan resultere i flere omkostninger.

Hos EPICO NextGen har vi en række dygtige test managers, der er specialiserede i at optimere produkter og udviklingsprocesser gennem løbende komplekse testforløb. Vores softwaretestere står både for afvikling, planlægning og design af testcases samt for den efterfølgende testanalyse, der skal give svarene på, hvordan dit produkt fungerer.

Vi tilbyder bl.a. testkonsulenter til:

Testautomatisering og manuel testing – hvad er forskellen?

Der findes forskellige tilgange, man kan vælge, når det kommer til test management. Hos EPICO NextGen har vi IT-konsulenter, som både kan Automation Testing og Manuel Testing, der hver især har deres fordele.

Skal vi tage en snak om dit næste IT-projekt?

Hos EPICO NextGen er vi altid klar på at tage en uforpligtende snak. Både nuværende og fremtidige behov.

Hvad er manuel Testing?

Ved Manuel Testing udfører IT-konsulenten manuelle tests af software og hardware. Denne tilgang bruges som regel kun ved enkelte tests ad gangen og har en stor fordel i at finde fejl i programudviklingen samt at teste brugervenligheden i de udviklede programmer således at IT-konsulenten kan teste, om systemerne matcher pågældende målgrupper.

Hvad er Automation Testing?

Automation Testing dækker over en række programmerede tests, der automatisk kan udføres mange gange. IT-konsulenten udvikler som regel tilpassede software scripts, der laves til at udføre de pågældende tests. Når der skal udføres mange test, der ligner hinanden, kan denne form for test i høj grad vise sig at være nyttig og højest effektiv. Denne type repetitive testarbejde ses blandt andet ved datainput i ERP-systemer og lignende.

Hvad er test management?

En dygtig test manager har naturligvis en indgående viden til den software, der skal arbejdes med. Derudover er det vigtigt, at test manageren har et godt overordnet overblik over, hvordan produktet skal nå i mål. NextGen’s softwaretestere skaber blandt andet dette overblik med deres gennemarbejdede rapporter, der viser, hvilke teststrategier der skal lægges for fremtiden.

Har din virksomhed brug for en testmanager med alt, hvad en testkonsulent kan tilbyde, kan du med fordel gøre brug af en af vores mange testmanagere hos EPICO NextGen. Vi udvælger kun de bedste inden for området og sikrer dig derfor høj kvalitet på de ydelser, vores testkonsulenter tilbyder.

Find dit nye unge test manager hos EPICO NextGen

Det kan være svært at finde de gode kandidater og gennemskue, hvilke konsulenter der er attraktive for dit erhverv. Her står vi hos EPICO NextGen gerne til rådighed med at hjælpe dig. Som bindeled mellem dig og testkonsulenten kan vi gennem udførlige screenings af kandidater, matche dig med den helt rigtige konsulent dit behov.

Du er velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål til processen eller andet. Vi sørger for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Vil du ringes op?
Send os en besked og vi kontakter dig

Find dit nye unge IT-talent hos EPICO NextGen

Det kan være svært at finde de gode kandidater og gennemskue, hvilke konsulenter der er attraktive for dit erhverv. Her står vi hos EPICO NextGen gerne til rådighed med at hjælpe dig. Som bindeled mellem dig og IT-talenterne kan vi gennem udførlige screenings af kandidater, matche dig med den helt rigtige konsulent dit behov.
 
Du er velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål til processen eller andet. Vi sørger for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.
Grib udfordringen og oplev nye karrieremuligheder. Tag next step i karrieren sammen med EPICO NextGen.