UPLOAD CV

Bliv en del af
EPICO NextGen

KARRIERE HOS EPICO NextGen

Hos EPICO NextGen er vores fokus at finde det helt rette job til dig, både personligt og fagligt. Derfor bruger vi al vores energi på at finde præcis det job, der passer til dig. 

Vi er ikke kun fokuseret på hvad du kan, men hvad du ønsker at arbejde med, og hvad du gerne vil blive bedre til. Vores ambition er, at du trives og samtidig udvikler dig i den retning, du ønsker. Vi lægger vægt på, at du bliver klædt på til at kunne løse de opgaver som du bliver sat for, men også større og mere komplekse opgaver.
Vores mantra er, at man skal gå fløjtende til og fra arbejde!

Hos EPICO NextGen søger vi IT-talenter, der brænder for tekniske udfordringer. Du kommer til at arbejde som IT-professionel med nye og tidssvarende teknologier og værktøjer, og samtidig arbejde på projekter der byder op til udvikling og ansvar tidligt i karrieren.

UPLOAD CV

Ønsker du at arbejde på prominente projekter ved nogle af Danmarks største virksomheder?

Vil du være en del af et netværk, som består af +600 Konsulenter i EPICO?

Så registrer dit CV i dag.

OM EPICO NEXTGEN

NextGen blev etableret i 2016 og er sidenhen vokset stødt. EPICO NextGen er en del af virksomheden EPICO-IT A/S, som har mere end 12 års erfaring inden for IT-branchen som konsulenthus. EPICO koncernen har kontorer i norden og Europa og  +600 konsulenter på kontrakt.
Vi er derfor en af de største IT-konsulenthuse i Danmark, og fik tildelt Børsens Gazellepris i både 2015 og 2016. EPICO NextGen samarbejder med virksomheder fra c25-indekset samt mindre- og mellemstore virksomheder i hele landet.