BACKEND UDVIKLER

Find den helt rigtige kandidat til dit næste IT-projekt

Få unikke muligheder som backend udvikler hos EPICO NextGen

Hos EPICO NextGen har vi samlet et netværk af unge backend udviklere, der har lyst til, og mod på, at kaste sig ud i nye udfordringer. Vi tilbyder dig derfor at få adgang til vores unikke database af backend udviklere. Hos EPICO har vi fokus på personlig og faglig udvikling, og derfor kan du forvente en initiativrig og omstillingsparat konsulent, når du indgår et samarbejde med os.

Vores backend udviklere er erfarne og besidder den nyeste viden inden for forskellige grene af backend udvikling – både på serversiden og med integration af front-end applikationer. Vores konsulenter har derfor fordelagtige kompetencer til at kunne gennemskue og forstå it-teknologier og værktøjer – på den måde kan de effektivt finde solide løsninger på dine specifikke udviklingsbehov.

Dygtige udviklere hos EPICO NextGen

Hos EPICO NextGen får du adgang til et stort netværk af dygtige konsulenter, som har specialiseret sig i backend udvikling. På den måde kan vi gennem nøje screeninger matche dit erhverv og dine behov med den helt rette kandidat. Kontakt os gerne, og lad os facilitere kontakten til din kommende backend udvikler.

Søger du en backend-udvikler?

Kontakt EPICO NextGen i dag og lad os tage en uforpligtende snak om jeres projekt og behov

Vores konsulenter har bl.a. kompetencer inden for:

Vi tilbyder udviklere inden for:

Mulighederne er mange i EPICO NextGen.
Du kan med fordel kontakte os og fortælle nærmere om dine behov. Vi har afdelinger i både København og Aarhus.

Vi matcher den rigtige backend udvikler til dit projekt og virksomhed

Hos EPICO kan du drage fordel af, at vi har et indgående kendskab til vores IT-konsulenter. På den måde kan vi bedre matche dine behov med de kompetencer, vores forskellige kandidater har. Dit erhverv får en unik mulighed for at få den helt rigtige person til at varetage præcis det projekt, I har. Konsulenten er fleksibel og det er vi også! Så søger du kortvarig assistance eller længerevarende ressourcer, står vi til rådighed.

Vil du ringes op?
Send os en besked og vi kontakter dig

Find dit nye unge IT-talent hos EPICO NextGen

I takt med at udviklingen går stærkere og stærkere, kan det være svært at vide, hvilke personer man skal sætte på hvilke opgaver. Netop dét er vi specialister i hos EPICO NextGen.

Det kan være tidskrævende og svært at finde den helt rette kandidat. Gennem års arbejde, har vi skabt en unik kontaktfalde til universiteterne. Vi har skabt samarbejder på kryds og tværs, og vores engagement i de unge afspejler sig således at de ønsker at arbejde sammen med os. Derfor kan vi hjælpe dig med hurtigt at finde en kandidat der passer til det du har behov for.
Grib udfordringen og oplev nye karrieremuligheder. Tag next step i karrieren sammen med EPICO NextGen.