FULLSTACK UDVIKLER

Find din fullstack udvikler her?

Programmeringssprog til fullstack-udvikling

Som fullstack-udvikler er man nødt til at kende til en række forskellige programmeringssprog for både at kunne arbejde frontend og backend samt for at kunne udvikle løsninger, der har med begge sider af klient-server systemet at gøre. Derfor brillerer IT-talenterne hos EPICO NextGen naturligvis inden for alle de relevante sprog, herunder både HTML5, JavaScript, Python og MEAN.

Vores fullstack udviklere løser opgaver inden for:

Hvad er fullstack udvikling?

Hvad er HTML5?

HTML5 er et såkaldt markup language, der har med strukturering og præsentation af indholdet på en browser at gøre. Det vil sige, at sproget mere specifikt bruges til at fortælle webbrowseren om, hvad siden skal vise. HTML5 er et af de primære sprog til webudvikling og bruges ofte i samarbejde med CSS.

Hvad er JavaScript?

JavaScript anvendes også til webudvikling, og når der skal vises lidt finesse på frontend-udviklingen, er JavaScript et essentielt sprog. Populære sider som Youtube og Facebook, der begge er kendt for velopbyggede og komplicerede sider, er stærkt afhængige af JavaScript.

Hvad er Python?

Ovenstående to sprog bruges udelukkende til frontend-udvikling og kan derfor ses som sprog, der beskæftiger sig mere med designet af webbrowsere. Modsat er Python et sprog, der anvendes til backend-udvikling, som tilgodeser server-siden af et system.

Netop hertil er Python det mest populære sprog, og da det er et yderst alsidigt sprog, kan det både anvendes til data science, Machine Learning samt backend-udviklingen af webapplikationer.

Hvad er MEAN?

MEAN dækker over en række frameworks, der bruges til backend-udviklingen, hvorfor det også er essentielt for fullstack-udviklere at have et indgående kendskab til. Forkortelsen MEAN dækker over MongoDB, Express.js, AngularJS og NodeJS. Når MEAN anvendes, er der mulighed for at arbejde integreret med en række forskellige systemer uden nødvendigvis at skulle kende til mange andre programmeringssprog. Derfor tilbyder MEAN en effektiv, hurtig og alsidig programmeringsproces.

Hvad er en fullstack-udvikler?

En fullstack-udvikler er en værdifuld medspiller i jeres tekniske teams, og er en, som kan komme med vigtige input til løsninger i jeres overordnede IT-strategier. Med en endnu mere indgående forståelse af, hvordan software, webapplikationer og programmering hænger sammen, tillader fullstack-udviklere et overordnet på en opgave, da en fullstack-udvikler både kan arbejde frontend og backend, har vedkommende nemlig et vigtigt overblik over de mange muligheder, der er inden for softwareudvikling og -design. 

En fullstack-udvikler forstår sig på mange typer af programmeringssprog og kan derfor arbejde på tværs af sprog som Java, PHP, C# og Python. Som virksomhed behøver I da kun at forhøre jer hos én konsulent om, hvorvidt I har brug for en ny app, fornyet webudvikling eller for en helt tredje løsning, der kan løfte jeres virksomhed. Vores fullstack-udviklere hjælper jer med at skabe overblikket og giver vigtige bidrag til eksekveringen.

Har jeres virksomhed brug for et samlet overblik over jeres IT-muligheder, kan I tage et uforpligtende møde med en af vores fullstack-udviklere og høre mere om, hvad denne kan gøre for jeres tekniske teams. Hos EPICO lægger vi stor vægt på at skabe et godt match mellem kunde og vores fullstack-udviklere, så jeres virksomhed kan få gavn af et længerevarende samarbejde og en medarbejder som kan indgå i teamet og projekter, I har.

Skal vi tage en snak om dit næste IT-projekt?

Hos EPICO NextGen er vi altid klar på at tage en uforpligtende snak. Både nuværende og fremtidige behov.

Vi passer til både store og små teams

Vores IT-talenter inden for fullstack-udvikling tilbyder fleksible arbejdstilgange, der både kan passe ind i større og mindre teams. Vi fokuserer på at få en god fornemmelse af, hvad netop jeres virksomhed søger og behandler derfor hver enkelte kunde som en ny individuel case. Det gælder både rent kompetencemæssigt, men faktisk også personlighedsmæssigt.

At vægte de gode relationer og onsite-arbejde højt, har vi erfaret, giver pote i de endelige resultater. Derfor bestræber vi os på at finde en fullstack-konsulent til jer, der både fagligt og personligt matcher jeres behov.

Vil du ringes op?
Send os en besked og vi kontakter dig

Find dit nye unge fullstack udvikler hos EPICO NextGen

Det kan være svært at finde de gode kandidater og gennemskue, hvilke konsulenter der er attraktive for dit erhverv. Her står vi hos EPICO NextGen gerne til rådighed med at hjælpe dig. Som bindeled mellem dig og fullstackudviklerne kan vi gennem udførlige screenings af kandidater, matche dig med den helt rigtige konsulent dit behov.

Du er velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål til processen eller andet. Vi sørger for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.
Grib udfordringen og oplev nye karrieremuligheder. Tag next step i karrieren sammen med EPICO NextGen.