APP UDVIKLING

Er du vores næste medlem af EPICO NextGen familien?

Kickstart din karriere inden for App udvikling som NextGen’er

Hos EPICO NextGen tilbyder vi dig at kickstarte din karriere. Vi har nemlig skabt kontakt til de virksomheder, som er førende inden for app udvikling og programmering. Derfor har vi mulighed for at matche dig med den helt rigtige virksomhed, hvor du kan arbejde med app udvikling og design. Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om vores unikke fællesskab.

Få bred erfaring med App udvikling

Som appudvikler får du erfaring med at udvikle applikationer til diverse mobile enheder. Når man arbejder med programmering af apps, er der forskel på, hvilken slags apps man arbejder med. Hos EPICO NextGen kan du som studerende få erfaring med flere forskellige typer apps og appudvikling.

Vi søger løbende udviklere til:

  • Native apps
  • Hybrid apps
  • Web apps 
  • Mobile web apps
  • Progressive web apps
  • Branche apps
  • Og mange flere…
 

Hos EPICO NextGen kan du som studerende med fordel udvikle dine kompetencer gennem vores mange kurser og certificeringer, der i høj grad vil gøre dig til en bedre app programmør. Kontakt os, hvis du vil kickstarte din karriere allerede i dag.
Opret en bruger her, hvor du også kan uploade dit CV.

Få sparring, læring og opkvalificering

Vi ønsker intet andet end, at du trives i vores fællesskab – og her fokuserer vi altid på din personlige udvikling. Vi tilbyder, at du får indsigt i de nyeste og tidssvarende værktøjer inden for app udvikling. Tilgang til kurser og certificeringer, og sparring med erfarne udviklere er naturligvis også en del af NextGen-fællesskabet såvel som sociale arrangementer i flere afskygninger.
Inden for app udvikling er der mange felter, som man kan specialisere sig inden for. Vi tilbyder dig de rette kurser og den nødvendige vejledning, der skal til, for at du udvikler dig. Uanset om du ønsker at kombinere din praktisk viden og kreative evner inden for apps til App Store, Google Play eller Microsoft Store – har vi mange muligheder, du kan prøve af.
Er du lidt i tvivl om, hvad du egentlig gerne vil arbejde med for fremtiden? Hos EPICO NextGen giver vi dig muligheden for at afprøve forskellige jobstillinger, så du bliver klogere på, hvad du præcist ønsker at arbejde med i dit liv.

Skal vi tage en snak om dine muligheder hos EPICO NextGen?

Om du er til en varm kop kaffe, eller en kold computer juice, er vi altid klar på at tage en uforpligtende snak.

Unikke jobmuligheder og sikkerhed hos EPICO NextGen

Hos EPICO NextGen har vi din ryg fra a-z. Det betyder, at vi hjælper dig hele vejen i jobsamtalens forløb, samt løbende i din jobstilling. Som ansat bliver du en del af EPICO NextGen og du kan derfor drage nytte af vores unikke netværk, som vi har skabt til virksomhederne gennem de seneste 10 år. Vi har derfor jobstillinger som ikke nødvendigvis bliver tilgængelige, og med en ansættelse hos EPICO NextGen, har du muligheden for at prøve forskellige stillinger af, i forskellige virksomheder, hvor du samtidig bevarer jobsikkerheden ved en kontinuerlig ansættelse hos EPICO NextGen. Der er derfor også en unik mulighed for dig, at udforske hvilken retning du ønsker at tage din karriere i – såfremt du ikke er 100% sikker på det endnu.

Få praktisk erfaring og find din rette karrierevej sammen med EPICO NextGen

Det kan være svært at finde de gode jobs og gennemskue, hvilke jobmuligheder der er attraktive for dig. Her står vi gerne til rådighed som bindeleddet mellem dig og IT-virksomhederne. Gennem udførlige screenings kan vi matche dig med det helt rigtige job.
Du er velkommen til at sende os en mail via Nextgen@epico.dk eller udfylde vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål. Vi sørger for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Vil du ringes op? Send os en besked og vi kontakter dig

Luk menu