APP UDVIKLING

Søger du kompetente app-udviklere?

App udvikling udført af IT-eksperter

Hos EPICO kan vi hjælpe dig med at finde frem til en ekspert inden for app udvikling. Vi er nemlig kontakten mellem dig eller din virksomhed og unge dygtige konsulenterne der besidder den nyeste teknologiske viden. Vores konsulenter er alle nøje udvalgt efter en grundig screeningsproces. Derfor har vi mulighed for at matche dine behov til en fremtidig kollega – på baggrund at det brede netværk af kompetente udviklere, som vi har skabt inden for apps og design.

Konsulenter med rette kompetencer inden for app udvikling

Vores app udviklere har et stærkt kompetence-sæt til at udvikle applikationer til diverse enheder - bl.a. mobil og web. Når man arbejder med programmering af apps, er der forskel på, hvilken slags apps man arbejder med. Hos EPICO NextGen har vi NextGen’ere med erfaring inden for bl.a. følgende former for apps

Skal vi tage en snak om dit næste App-projekt?

Hos EPICO NextGen er vi altid klar på at tage en uforpligtende snak.
Både nuværende og fremtidige behov.

Vores konsulenter har udviklet deres kompetencer gennem uddannelse og erfaring, der i høj grad gør dem til skarpe app programmører – de er de bedste inden for deres felt. Kontakt os, hvis du vil vide mere om, hvordan vi finder frem til den rette kandidat til at løse de opgaver, I står overfor.

Vi tilbyder udviklere inden for:

Kvalificerede og erfarne app-udviklere hos EPICO NextGen

Hos EPICO fokuserer vi meget på personlig udvikling, og her sørger vi for, at alle vores udviklere har indsigt i de nyeste og tidssvarende værktøjer inden for app udvikling. Vores udviklere er derfor specialiseret inden for mange forskellige felter, hvor vi med fordel kan matche dig med den, der kan løse dine opgaver på bedste vis – uanset om det gælder kreative evner inden for apps til App Store, Google Play eller Microsoft Store.

Lad os facilitere kontakten til vores konsulenter, så du kan finde en app udvikler, der lever op til dine krav og behov.

Find dit nye unge IT-talent hos EPICO NextGen

Det kan være svært at finde de gode kandidater og gennemskue, hvilke konsulenter der er attraktive for dit erhverv. Her står vi hos EPICO NextGen gerne til rådighed med at hjælpe dig. Som bindeled mellem dig og IT-talenterne kan vi gennem udførlige screenings af kandidater, matche dig med den helt rigtige konsulent dit behov.
 
Du er velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål til processen eller andet. Vi sørger for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Vil du ringes op?
Send os en besked og vi kontakter dig

Grib udfordringen og oplev nye karrieremuligheder. Tag next step i karrieren sammen med EPICO NextGen.