FRONTEND UDVIKLING

Vi har den frontend udvikler du leder efter?

Frontend udvikling med vedvarende resultater

Flere og flere virksomheder har brug for god frontend udvikling, der kan være med til at sikre deres forretning det rette udtryk. En veludviklet hjemmeside er både visuelt attraktiv, har en optimal funktion for dens brugere og ikke mindst virker tilgængelig og tiltalende for nye kunder af virksomheden.

Selvom frontend udvikling er et voksende arbejdsområde, kræver det ikke desto mindre stadig dygtige frontend-udviklere med en høj ekspertise inden for både kodning og design. At kunne forene visuelle effekter og funktioner for både brugere og kunder i én og samme løsning er ikke enkelt, men det er netop her, konsulenterne hos EPICO NextGen har sine særegne evner. 

IT-talenterne hos EPICO NextGen har både smag for æstetik og funktionelt design, og deres tekniske kompetencer og altid opdaterede viden på området gør det muligt at kunne skabe IT-løsninger, der matcher vores kunders behov til fulde. Vi kan levere inden for alle grader af frontend udvikling, da vi har skabt et enormt netværk af kompetente IT-talenter, og da vi ofte arbejder med større virksomheder, er vi vant til at finde løsningerne på forskellige opgaver og projekter – store som små.

Vi tilbyder bl.a. frontend udviklere inden for:

Hvad er frontend udvikling?

Hos EPICO NextGen arbejder vores frontend-udviklere med de vigtigste programmeringssprog og har derfor en indgående viden om de relevante frameworks, herunder blandt andet Angular, HTML5, Javascript og CSS. Vi finder altid den rette IT-konsulent, med den rette viden og kompetencer, baseret på hvad vores kunder har behov for.

Hvad er CSS?

Cascading Style Sheets, der også bedre er kendt som CSS, er et stylingssprog til programmering, der bruges til at definere layout og indhold af dine HTML-sider. Det vil sige, at CSS beskriver hvordan HTML-siderne skal præsenteres eller styles, eksempelvis når de vises i en browser. Fordelen ved CSS er, at det både kan integreres i det HTML-sprog, det omgives af, samt være adskilt i filer hver for sig.

Hvad er HTML5?

HTML5 er en anden type programmeringssprog, et såkaldt markup language, der mere specifikt har med strukturering og præsentation af indhold på en browser at gøre. Derfor bruges CSS og HTML5 ofte i samarbejde med hinanden.

Hvad er JavaScript?

JavaScript er en smule mere komplekst og er et mere dynamisk programmeringssprog, der også kan bruges under Angular-frameworket, selvom det ikke er begrænset hertil. Med JavaScript tillades en række forskellige implementeringer under browserudviklingen, og sproget kan desuden både bruges til webbrowsere, spiludvikling samt til udvikling af forskellige desktop- og mobilapplikationer. JavaScript bruges særligt til udvikling af webapplikationer.

JavaScript er derfor et essentielt værktøj at være bekendt med, når der arbejdes med frontend-udvikling, hvorfor mange af vores IT-talenter naturligvis er gode venner med sproget og derfor kompetente inden for JavaScript.

Skal vi tage en snak om dit næste IT-projekt?

Hos EPICO NextGen er vi altid klar på at tage en uforpligtende snak. Både nuværende og fremtidige behov.

Specialister i frontend frameworks

Med en bred viden om de forskellige programmeringsframeworks i rygsækken er det muligt for vores frontend-udviklere altid at udvælge og benytte de relevante programmer, der sikrer de mest optimale resultater for dig som kunde.

Vores IT-talenter kender til de enkelte programmers funktioner, styrker og svagheder, så de med fagligt belæg ved, hvornår de forskellige sprog bør anvendes. Udover Angular bruger vores frontend-udviklere også andre frameworks såsom Bootstrap, BootMetro, Foundation, Gumby, IVORY, Typescript og Oracle Cloud til Terraform, der alle tilbyder forskellige tilgange til frontend-udviklingen.
Vi bruger meget tid med vores kunder for præcist at finde ud af, hvad der er behov for. Dette gør os i stand til at matche vores IT-talenter, så de både fagligt og personligt passer til de virksomheder, vi arbejder med. Netop dette, mener vi, sikrer de bedste resultater.

En frontend-udvikler kan hjælpe med både webdesign, desktopudvikling og app-design samt mange andre projekter som kræver en større viden på programmeringsområdet. Mangler du ekstra hænder til disse projekter, så tag et uforpligtende møde med EPICO NextGen og hør, hvad vi kan hjælpe dig med.

Vil du ringes op?
Send os en besked og vi kontakter dig

Find dit nye unge frontend udvikler hos EPICO NextGen

Det kan være svært at finde de gode kandidater og gennemskue, hvilke konsulenter der er attraktive for dit erhverv. Her står vi hos EPICO NextGen gerne til rådighed med at hjælpe dig. Som bindeled mellem dig og frontendudviklerne kan vi gennem udførlige screenings af kandidater, matche dig med den helt rigtige konsulent dit behov.

Du er velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål til processen eller andet. Vi sørger for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.
Grib udfordringen og oplev nye karrieremuligheder. Tag next step i karrieren sammen med EPICO NextGen.