EPICO NextGen

Fremtidens IT-talenter

Vi skaber en fremtid for den nye generation

Hos EPICO NextGen har vi samlet et stort netværk af kompetente udviklere - lige fra de nyuddannede til dem med 1-5 års erhvervserfaring. Fælles for dem alle er, at de oftest har en bachelor eller kandidatgrad som IT-ingeniør eller datalog, og de excellerer inden for softwareudvikling, datascience, UX eller lignende. De repræsenterer næste generation - og er de kommende topudviklere inden for hver deres niche.

Vi kalder dem NextGen.

Vores mission

EPICO NextGen skaber et netværk af unge professionelle IT-profiler, der får muligheden for at danne grobund for deres fremtidige karriere som konsulent hos EPICO NextGen. Samtidig, er vi en tæt samarbejdspartner til mange IT-tunge virksomheder, der kan drage nytte af samme netværk. Dermed får virksomhederne mulighed for at få den næste generation af unge talenter ind i deres forretning og de unge får diverse jobmuligheder.

En del af EPICO

EPICO er et IT-konsulenthus. Vi er specialiseret i professionel rekruttering af IT-konsulenter til virksomheder, der har behov for kompetent og kvalificeret arbejdskraft. Vi hjælper IT-konsulenter med at få både kortere og længerevarende kontrakter.
I 2016 udvidede EPICO forretningen og tilføjede afdelingen NextGen. NextGen’s fokus er på den nye generation af IT-talenter: Den generation der er opvokset med IT, som besidder kompetencer inden for de nyeste teknologier. Alt efter behov og øsnker tilpasser vi arbejdsforholdene og kontrakterne.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Om du er til en varm kop kaffe eller en kold computer juice, er vi altid klar på at tage en uforpligtende snak.
Luk menu