Fremtidens IT-talenter

Vi skaber en fremtid for den nye generation

Hos EPICO har vi samlet et stort netværk af konsulenter - lige fra de nyuddannede til dem med 1-4 års erhvervserfaring. Fælles for dem alle er, at de som oftest har en bachelor eller kandidatgrad, som IT-ingeniør eller datalog, og de excellerer inden for softwareudvikling, datascience, UX eller lignende. De repræsenterer næste generation af udviklingsværktøjer og er de kommende topudviklere inden for hver deres niche.

Vi kalder dem NextGen.

Vores mission

EPICO NextGen skaber et netværk af unge professionelle IT-profiler, der får muligheden for at danne grobund for deres fremtidige karriere. Samtidigt er vi en tæt partner til alle IT-tunge virksomheder, der kan drage nytte af samme netværk. Dermed få virksomhederne opfyldt deres behov for, at få den næste generation af unge talenter ind i deres forretning.

En del af EPICO

EPICO er et IT-konsulenthus. Vi er specialiseret i professionel rekruttering af IT-konsulenter til virksomheder, der har behov for kompetent arbejdskraft. Vi hjælper konsulenter med at få både kortere og længerevarende kontrakter. I 2016 udvidede vi forretningen og tilføjede afdelingen NextGen. Her er fokus på den nye generation af IT-talenter, den generation som er vokset op med IT og som alle besidder kompetencer indenfor de nyeste teknologier.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Om du er til en varm kop kaffe, eller en kold computer juice, er vi altid klar på at tage en uforpligtende snak.
Luk menu