Fremtidens IT-talenter

Fremtiden for næste generation

Hos EPICO NextGen har vi samlet et bredt netværk af professionelle og omstillingsparate IT-talenter. Lige fra nyuddannede til de med 2 års erhvervserfaring. Fælles for dem alle er, at de som oftest har en IT-faglig uddannelse, og de excellerer inden for softwareudvikling, datascience, UX eller lignende. NextGen’s IT-talenter repræsenterer næste generation af udviklingsværktøjer og er de kommende top udviklere inden for hver deres niche.
Vi kalder dem NextGen.

Professionelle IT-talenter

EPICO NextGen besidder et bredt netværk af unge professionelle IT-talenter, der har muligheden for at skabe deres fremtidige karriere. Samtidigt er vi en tæt partner til mange IT-tunge virksomheder, der kan drage nytte af selv samme netværk. Virksomhederne kan derfor få adgang til næste generations IT-talenter som kan styrke forretningen samt projekter.

Kapløbet om IT-ressourcerne

Er din virksomhed gearet til at følge med i IT-kapløbet? I 2030 vil der mangle mere end 19.000 IT-kandidater, og det bliver stadig mere ressourcekrævende at finde den helt rette IT-profil. EPICO NextGen står inde for professionel identificering, kvalificering og levering af de helt rette IT-talenter. Vi er bindeleddet mellem virksomheder og IT-talenter, og har i årevis arbejdet professionelt med at matche på mere end et fagligt niveau. NextGen kan give virksomheder hurtig adgang til kompetente IT-talenter, som kan styrke forretningen. Samtidig hjælper vi IT-talenter med den helt rette karriereudvikling, skræddersyet efter deres behov. På den måde styrker vi begge parter og opnår optimale forhold for alle. Vores netværk består af IT-talenter inden for alle IT-områder.

En del af EPICO-IT A/S

EPICO Group er et af Danmarks hurtigst voksende IT-konsulenthuse. Virksomheden har mere end 12 års erfaring inden for IT-branchen, med forretning i Skandinavien, England og Polen og +600 IT-konsulenter på kontrakt. I EPICO er vi er specialiseret i professionel rekruttering af IT-konsulenter til virksomheder, der har behov for kompetent arbejdskraft. Vi samarbejder med leverancer til virksomheder i C25-indekset. Vores kunder består af store, mellemstore og mindre virksomheder. Og vi hjælper konsulenter med at få både kortere og længerevarende kontrakter. I 2016 udvidede EPICO forretningen og tilføjede afdelingen NextGen, som har fokus på næste generations IT-talenter – den generation som er vokset op med IT og som besidder kompetent viden og de helt rette kompetencer inden for de nyeste teknologier. 

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi står altid til rådighed for en uforpligtende snak om jeres behov.