ANGULAR UDVIKLING

Vi har den Angular udvikler, du leder efter

Angular udvikling med kvaliteten i top

Har I brug for en udvikler, der er ekspert i Googles frontend-framework, har vi jeres kommende Angular udvikler.
Hos EPICO NextGen er vores udviklere trænede i at forene det visuelle udtryk med brugervenlige funktioner, når de
koder inden for Angular-frameworket, hvorfor designkvaliteten altid er i top.

Vi tilbyder bl.a. angular udviklere inden for:

Hvad er Angular?

Som Googles open source-baserede frontend-framework anvendes Angular ofte til udvikling af single-page applikationer. Single-page applikationer tillader og integrerer ny data på et website, så det for brugeren præsenteres i ét sammenhængende flow. Angular-frameworket anvender flere af de populære programmeringssprog, så flere moduler kan bruges under samme framework på én og samme tid. Angular-udviklere anvender særligt JavaScripts udvidelse; TypeScript, som det primære sprog, blandt andet når det drejer sig om app-udvikling.

Der er således mange fordele ved at bruge Angular som det primære framework, når der skal udvikles apps og hjemmesider lige såvel til interne systemer. Alene det, at Angular er udviklet af Google, har i sig selv mange styrker. Google anvender nemlig selv Angular til udvikling af en række platforme, der er kendt for sine brugervenlige systemer, heriblandt Google Pay.

Vi matcher altid jeres udviklingsprojekt

Hos NextGen er det vores primære opgave at matche kunder og udviklere, så det perfekte samarbejde kan opstå i udviklingsprocessen. Vi tager derfor altid udgangspunkt i vores kunders ønsker og fremtidsplaner, når vi skal finde frem til den rette Angular udvikler med de helt rigtige kompetencer. Vi matcher fagligt samt finder en person, der kan indgå i jeres kultur, team og virksomhed.

Skal vi tage en snak om dit næste IT-projekt?

Hos EPICO NextGen er vi altid klar på at tage en uforpligtende snak. Både nuværende og fremtidige behov.

Angular udviklere med stærke kompetencer

Vores Angular udviklere er dygtige udviklere og flydende i både CSS, HTML5 og JavaScript, der alle tre er programmeringssprog, som knytter sig til Angular-frameworket. Udviklernes indgående viden i de sprog og frameworks, de arbejder med, gør det muligt at give en integreret udvikling af jeres projekt allerede helt fra start. Vores udviklere er unge professionelle håndværkere helt til fingerspidserne, og det ses altid i slutprodukterne.

Vil du ringes op?
Send os en besked og vi kontakter dig

Grib udfordringen og oplev nye karrieremuligheder. Tag next step i karrieren sammen med EPICO NextGen.