Presse & nyheder

Læs mere om EPICO-IT og EPICO NextGen.
Dette er et udvalg af artikler og omtale.
Pressefotos er tilgængelige nederst på siden. 

Konsulenthus jagter vækst efter skilsmisse fra Miracle


"Konsulenthuset vil vokse sig stort internationalt, efter ledelsen har købt sig fri af konkurrenten Miracle, skriver Børsen..."01. december 2017

It-firma vil være størst i Nordeuropa"Epico, som leverer konsulentydelser inden for it, har en omsætning på 400 mio. kr. og..."
01. december 2017

En del af EPICO-IT A/S

EPICO Group er et af Danmarks hurtigst voksende IT-konsulenthuse. Virksomheden har mere end 10 års erfaring inden for IT-branchen, med forretning i Skandinavien, England og Polen, samt mere end 500 IT-konsulenter på kontrakt. I EPICO er vi er specialiseret i professionel rekruttering af IT-konsulenter til virksomheder, der har behov for kompetent arbejdskraft. Vi samarbejder med leverancer til virksomheder i C25-indekset. Vores kunder består af store, mellemstore og mindre virksomheder. Og vi hjælper konsulenter med at få både kortere og længerevarende kontrakter. I 2016 udvidede EPICO forretningen og tilføjede afdelingen NextGen, som har fokus på næste generations IT-talenter – den generation som er vokset op med IT og som besidder kompetent viden og de helt rette kompetencer inden for de nyeste teknologier. 

Pressefotos

Du kan downloade og anvende nedenstående pressefotos med brug af kreditering. 

Pressehenvendelser

For yderligere information, spørgsmål eller kontakt:
Head of Marketing & Communications
Sara Høyer
+45 60486205
sht@epico.dk
DJE_EPICO_medarbejdere-11 (1)

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi står altid til rådighed for en uforpligtende snak.