C# & .NET-UDVIKLING?

Vores junior konsulenter er dygtige og professionelle i .NET-udvikling

Hvad er C# og .NET-udviklere?

Der findes en lang række forskellige programmeringsframeworks med tilhørende sprog som vores mange IT-talenter dagligt arbejder i. .NET er Microsofts kvalificerede svar på et programmeringsframework, der i dag bruges verden over til at udvikle diverse IT-løsninger. C#, der udtales C Sharp, er et programmeringssprog udviklet af Microsoft inden for .NET og er derfor fuldt kompatibelt til dette framework.

Vores .NET udviklere løser opgaver inden for:​

Skal vi tage en snak om dit næste IT-projekt?

Hos EPICO NextGen er vi altid klar på at tage en uforpligtende snak.
Både nuværende og fremtidige behov.

Vores konsulenter er dygtige og professionelle i .NET-udvikling

Én af de største fordele forbundet med at bruge .NET til softwareudvikling er den hurtige udviklingstid, det enkle Microsoft-program tilbyder.

.NET sikrer en ensartethed på tværs af programmeringsprogrammer, hvilket gør det nemt at overføre data fra én enhed eller ét system til et andet. Det vil sige, at du nemt kan samle dine erfaringer fra apps på telefonen og overføre disse til programmer og webudvikling og vice versa. På den måde får du brugt dine data bedst muligt uden at skulle bruge overflødig tid på oversættelse og tilpasning af forskellige systemer.

Hos EPICO NextGen kan vores .NET-udviklere hjælpe dig med alt fra integrerede og langtidsholdbare løsninger til fleksible sites og nye applikationer der løser hverdagsproblemer i din virksomhed eller for dine kunder. Alt du skal gøre er at holde fokus på forretningen, så finder vi kandidaten med de kompetencer, I har brug for. 

Flydende i C#

Det er langt fra alle, der taler sproget, men hos EPICO NextGen har vi kompetente .NET-udviklere som er flydende i programmeringssproget C#. 

Da C# er udviklet inden for Microsofts .NET-framework er det også dét mest relevante sprog hertil. Faktisk er C# dansk designet af den dygtige programmør, Anders Hejlsberg, og det enkle og funktionelle design, som vi kender det bedst fra andet dansk design, skinner også igennem her.

På trods af sin enkelhed er C# designet til at være et generelt anvendeligt programmeringssprog, hvis mange fordele tydeligt ses i både arbejdsproces og færdigt produkt. C# kan nemlig både anvendes lokalt som kompileringssprog samt som sprog i .NET-frameworket. Netop dette muliggør en enkel integration af forskellige systemløsninger og programmer. C# indgår desuden som en del af standardinstallationen af Microsofts .NET, hvorfor det kan anvendes uden nogle tilkøbte licenser eller udviklingsværktøjer.

Vores konsulenter kan løse en række forskellige programmeringsopgaver, og som programmeringssproglige genier er de også klar til at påtage sig din opgave. Har din virksomhed brug for en .NET-udvikler, der er flydende i C#, så kontakt EPICO NextGen og hør mere om, hvad vi kan hjælpe med.

Vil du ringes op?
Send os en besked og vi kontakter dig

Find dit nye unge .NET-udvikler hos EPICO NextGen​

Det kan være svært at finde de gode kandidater og gennemskue, hvilke konsulenter der er attraktive for dit erhverv. Her står vi hos EPICO NextGen gerne til rådighed med at hjælpe dig. Som bindeled mellem dig og .NET-Udvikleren kan vi gennem udførlige screenings af kandidater, matche dig med den helt rigtige konsulent dit behov.

Du er velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål til processen eller andet. Vi sørger for at vende tilbage til dig hurtigst muligt. Lad os facilitere kontakten til vores konsulenter, så du kan finde en app udvikler, der lever op til dine krav og behov.
Grib udfordringen og oplev nye karrieremuligheder. Tag next step i karrieren sammen med EPICO NextGen.