PYTHON UDVIKLING

Lad os finde jeres kommende Python udvikler

Python udvikler fra EPICO NextGen

Programmeringssproget Python anvendes til backend-udvikling, hvor der er fokus på server-siden af et system. Python er et enormt alsidigt sprog, der kræver lige så alsidige og dygtige udviklere. Netop dette garanterer vi hos EPICO NextGen at kunne levere til vores kunder og de behov, vores kunder har

Vi tilbyder Python udviklere som bl.a. har kompetencer inden for:

Hvad er Python?

Python er et af de mest populære backend-programmeringssprog, og sprogets alsidighed gør, at det med fordel både kan anvendes til Data Science, Machine Learning samt yderligere backend-udvikling af webapplikationer. Faktisk er Python et platformsuafhængigt programmeringssprog, hvilket gør det muligt at anvende netop, som det passer dit projekt bedst.

Det betyder blandt andet, at vores Python udviklere kan forestå udviklingsprojekter, der både har at gøre med kodning og scripts, design og udvikling af software og webapplikationer samt integration og test af nyudviklede løsninger. Vi har også Python udviklere, der desuden er velbevandrede i de frameworks, Python samarbejder med, deriblandt Django og Flask.

Siden Python ikke er specialiseret til særlige opgaver, er det op til udvikleren at udnytte programmeringssprogets mange muligheder og målrette det jeres opgaver. Kompetenceniveau på de behov, i har, vil også blive matchet med vores NextGen udviklere.

Få et stærkt match

Hos NextGen bestræber vi os altid på at kunne facilitere stærke samarbejder mellem udviklere og kunder. Vi kender vores udviklere og deres kompetencer godt, og således kan vi lave velbegrundede sammensætninger mellem udviklere og kunder, der lever op til kundens forventninger. Lad derfor os agere matchmaker i din søgen efter en Python udvikler.

Skal vi tage en snak om dit næste IT-projekt?

Hos EPICO NextGen er vi altid klar på at tage en uforpligtende snak. Både nuværende og fremtidige behov.

Python programmører med kompetencerne i top

En Python-programmør er kendetegnet ved sine stærke evner til problemløsning, både når det drejer sig om udvikling af webapplikationer og software. I kommer med problemet, vi kommer med udvikleren, og tilsammen skabes en løsning, der tilgodeser jeres virksomheds behov og fremtidsplaner.

Vil du ringes op?
Send os en besked og vi kontakter dig

Grib udfordringen og oplev nye karrieremuligheder. Tag next step i karrieren sammen med EPICO NextGen.