REACT UDVIKLING

EPICO NextGen har jeres kommende React udvikler

React udviklere med stærke kompetencer

React er JavaScripts open-source frontend bibliotek, hvorfor det kan bruges som fundament i en række udviklingsprojekter, herunder til både single-page og mobilapplikationer. React er altså ikke bare én ting, men tillader mange muligheder i udviklingsprocessen. React er udviklet af Meta, der sammen med et større fællesskab af udviklere og virksomheder også stadig står for vedligeholdelsen. 

Hos EPICO NextGen er vores React udviklere specialiserede i hver deres områder, så vi netop kan tilbyde udviklere med kompetencerne til at hjælpe dig og din virksomhed frem til den bedste løsning.

Vi tilbyder bl.a. react udviklere inden for:

Hvad er React?

React JS

React JS dækker over et open-source bibliotek baseret på JavaScript, som kan anvendes til at udvikle brugergrænseflader baseret på User Interface-komponenter. React JS lægger sig desuden tæt op ad PHP og .Net, der er hhv. programmeringssprog og framework til app udvikling.

React Native

Hvor React JS er det overordnede bibliotek, er React Native dét framework, der anvendes i udviklingsprocessen. React Native er derved et open-source framework og er den del af React-biblioteket, der har med mobil app udvikling at gøre. React Native giver mulighed for en integreret udviklingsproces, hvor slutprodukterne med de færdigudviklede apps vil fremstå indfødte i deres software, uanset om det drejer sig om IOS, Android eller Windows. Derfor bidrager React Native til enormt brugervenlige, æstetiske og kompatible produkter.

Skal vi tage en snak om dit næste IT-projekt?

Hos EPICO NextGen er vi altid klar på at tage en uforpligtende snak. Både nuværende og fremtidige behov.

Vi har udviklere til jeres næste IT-projekt

Hos NextGen har vores React udviklere et indgående kendskab til JavaScript-biblioteket, der gør dem i stand til at navigere i dets mange forskellige muligheder. Hvad end du har brug for hjælp til app udvikling eller til udvikling af single-page applikationer, ser vi det som vores mission at finde den rette samarbejdspartner til dig og din opgave.

Vil du ringes op?
Send os en besked og vi kontakter dig

Grib udfordringen og oplev nye karrieremuligheder. Tag next step i karrieren sammen med EPICO NextGen.