Ny milepæl og EPICO’s store 500 fest!

EPICO & EPICO NextGen når en ny milepæl! 

Fra nul til femhundrede; 500 – et tal der udelukkende har været muligt at opnå takket være alle vores konsulenter, kunder, samarbejdspartnere, medarbejdere med flere. 

I EPICO har vi nået en milepæl, som vi er meget stolte over; en milepæl, som er skabt af dygtige mennesker og mange års hårdt arbejde samt gå-på mod. 

Vi har fået 500 konsulenter på kontrakt i Danmark! 

Det er netop denne milepæl, vi fejrer; 500 dygtige konsulenter, som hver dag hjælper vores kunder med at blive en succes. En milepæl der også kommer i kølvandet af, at EPICO i 2019 kunne fejre 10-årsjubilæum.500 dygtige IT-talenter

Efter 12 år på markedet har vi rundet et skarpt hjørne hos EPICO. Flere end 500 dygtige IT-konsulenter hjælper nemlig nu kunder med opgaver inden for stort set alle brancher og IT-områder landet over. Både privat og offentligt; energisektoren, IT, MedTech og finans – blot for at nævne et par af delområder, vi hjælper med på daglig basis. 

D
ét er vi stolte af, og derfor fejrede vi vores dygtige konsulenter, kollegaer, partnere, kunder og venner af huset med et brag af en fest 

DJE_EPICO-500_KBH_stemning-10
EPICO 500 fest i København. Foto: EPICO

EPICO NextGen's store 500-fest 

 

Og hvilken fejring det blev! For at kunne feste med alle vores kunder, konsulenter, samarbejdspartnere, leverandører, medarbejdere, venner af huset og mange flere afholdt vi festen både i København og Århus. 

I København blev festen skudt i gang fredag d. 29. oktober kl18 i Pakhus 11, hvor mere end 250 deltagere kom for at fejre denne milepæl sammen med os. 

I Århus gentog vi succesen fredag d. 5. november i Turbinehallen, hvor mere end 150 deltagere kom og sørgede for, at vores store milepæl blev fejret med manér! 

Temaet var 500, og i EPICO gik vi all in på at skabe en fantastisk fest for alle. 

 

 

500, som tema?

Og hvad indebærer en fest med 500, som tema så? 

Først og fremmest ville vi i EPICO skabe nogle festlige rammer, og hvis der er noget, der kan sætte gang i festen, så er det gode drinks, god mad og god musik. 

Derfor fik vi designet vores helt egen EPICOsignatur cocktail inklusiv en alkoholfri mocktail-udgave. Denne drink var en nyfortolkning af en klassisk bramble, dog med vores helt eget twist og i den helt rigtige EPICO-røde farve.   

DJE_EPICO-500_KBH_lokale-1
EPICO 500 fest i København. Foto: EPICO

500 episke cocktails

Denne cocktail drink, og 500 andre cocktailopskrifter, blev alle samlet i en cocktail bog under navnet ”500 episke cocktails”, som er en rebranding af 500 både velkendte og knap så kendte drinks. Bogen blev designet og rebrandet i EPICO’s røde farver, hvoraf nogle af drinksene blev navngivet efter IT-konsulentprofiler såsom: Udvikleren, testeren, scrum masteren, m.m. Cocktailbogen bestod af 500 unikke cocktails, helt ligesom konsulenterne i EPICO. Alle vigtige – alle unikke – alle med hver deres egenskab.

DJ og overraskelser! What's not to like?

Den anden ingrediens til en god fest var musikken, som bestod af lidt forskelligt i løbet af aftenen: Aftenens store navn var bandet L.I.G.A, som er bedst kendt for sange som ”Julia” og Skylder Dig Ik’ Noget”. Derudover optrådte et fantastisk coverband – Stagebreakers – som varmede gæsterne godt op til L.I.G.A, og efterfølgende fortsatte festen godt ledt på vej af en DJ. 

For at gæsterne ikke kun skulle leve af flydende genstande og god musik, kunne depoterne fyldes op med street food, hvor gæsterne kunne vælge mellem forskellige retter. 

Til begge events blev gæsterne også ført igennem aftenen med stil med Mads Christensen som konferencier. Mads Christensen er forfatter, foredragsholder og TV-kommentator og måske bedst kendt under titlen: Blærerøven. 

Dog var en af aftenens helt store højdepunkter, som for gæsterne var en overraskelse, den entre som EPICO’s CEO, Jan Hansen og EPICO’s stifter og medejer, Jens Morten Hansen, gjorde sammen med Mads Christensen. Til begivenheden havde EPICO nemlig skaffet en Fiat 500 veteranbil fra 1970, og rebrandet den i EPICO’s røde farve og med vores nye 500-EPICO-logo. Denne fine lille bil kom Mads Christensen, Jan Hansen og Jens Morten Hansen kørende i, da vi åbnede festen. 

Men der var flere overraskelser på programmet; for hvad gæster heller ikke vidste var, at vi i EPICO havde hyret en af Danmarks bedste tryllekunstnere, Sunny Cagara, som gik rundt mellem gæsterne og kombinerede tryllekunst, tricktyveri (uden at stjæle selvfølgelig) og tankelæsning – et indslag der bestemt overraskede og tryllebandt gæsterne til det fulde. 

DJE_EPICO-500_KBH_stemning-3
EPICO 500 fest i København. Foto: EPICO

Dansende til og fra arbejde

I EPICO NextGen har vi et motto som lyder:

”Man skal gå fløjtende til og fra arbejde!” 

Selvom vi ikke fløjtede så meget til festen, må man dog sige, at vi kom dansende til og fra arbejde efter denne fantastiske fest! 

Der var som beskrevet lagt op til at holde et brag af en fest, og det må man sige, at vi formåede. 

Der blev minglet, danset, drukket, spist, sunget, grint og festet – stemningen var helt i top, og vores store milepæl blev fejret på den bedst tænkelige måde. 

 

Efter 12 år på markedet har EPICO været  en lang rejse med flere sejre, men færdige er vi langtfra – vi forventer at fejre mange flere milepæle i fremtiden!  

 

Med festen siger vi tak til alle, som har været med på rejsen og på den ene eller anden måde har været medvirkende til og bidraget til opnåelsen af den flotte milepæl.   

 Tak til alle som deltog – vi glæder os til at fejre næste milepæl sammen med jer! 

  

Men vi er kun lige begyndt ….
Vil du med på rejsen om at opnå flere milepæle sammen med os, kan du læse mere om, hvordan du bliver en del af EPICO NextGen eller sende os dit CV allerede i dag. 

 

Bliv en del af fællesskabet

Læs mere eller send dit CV her