Nyt partnerskab mellem EPICO og DTU Science Park, Futurebox og Danish Tech Challenge!

Nyt partnerskab ser dagens lys

EPICO-IT A/S har indgået et samarbejde med DTU Science Park og Futurebox, som supporting partner.
På baggrund af partnerskabet, er EPICO også blevet supporting partner til Danish Tech Challenge 2020, der i sidste uge kickstartede deres acceleratorprogram,
som hjælper IT-startups med at sætte skub i forretningen.

Innovation og Deep Tech rimer godt på EPICO NextGen

DTU Science Park er Danmarks førende udviklingsmiljø for Deep Tech-virksomheder,
mens Futurebox omfavner 20 startups, som er udvalgt til at deltage i Danish Tech Challenge 2020. Danish Tech Challenge er et accelerationsprogram for 20 udvalgte startups, hvor deltagerne får trykprøvet alle afkroge af deres forretning og samtidig får hjælp til at udvikle sig.

I EPICO er vi specialiseret i at finde de helt rigtige IT-profiler til virksomheder, der omfavner IT. 

Ud over at støtte Deep Tech-virksomheders forretningsudvikling og indgå i et spændende netværk mellem Deep Tech virksomheder og IT-konsulentbranchen, ser EPICO det som en oplagt mulighed for at bidrage med professionel viden og sparring til innovationsmiljøet på DTU.

EPICO har allerede via tidligere samarbejder med DTU, fundet gode synergier mellem EPICO’s og DTU’s værdier og arbejdstilgange. Derfor har der, fra EPICO, også været en naturlig interesse og et mærkbart engagement i de projekter og partnerskaber, som EPICO har indgået i sammen med S-huset fra DTU.

Det er netop dette engagement, som Søren Bendtsen, Eventkoordinator fra S-Huset, DTU, også mener, giver værdi for begge parter:

”Det der adskiller EPICO fra andre virksomheder, det er helt klart deres tilstedeværelse til selve arrangementet. Vi har ikke før haft samarbejdspartnere, der på den måde deltager aktivt i arrangementet (…)”

IMG_7754
Første dag hos Futurebox. Foto: Presse, EPICO.

Netop derfor mener vi i EPICO, at partnerskabet med Futurebox og DTU Science Park også giver rigtig god mening, da vi har et ønske om at engagere os i det spændende netværk DTU Science Park har opbygget.

Samarbejdet er fordelagtigt for begge parter, da vi i EPICO netop ønsker at bidrage til, at Tech startups kan fremme deres forretningsudvikling.

Dertil udtaler Jan Hansen, administrerende direktør i EPICO, at EPICO er glade for at være en del af dette samarbejde:

”Vi ser en spændende mulighed for, at EPICO kan engagere sig i DTU Science parks Deep Tech Community for at bidrage med værdifuld sparring til det fællesskab, der er omdrejningspunktet for Danish Tech Challenge”

I sidste uge holdte EPICO oplæg for alle deltagerne. Foto: Presse, EPICO.

Danish Tech Challenge 2020 er skudt igang!

  

Ud over forretningsudvikling, er Danish Tech Challenge en konkurrence, hvor den endelige vinder modtager Industriens Fonds Iværksætterpris og en præmie på 500.000 kr. til et show i slutningen af januar 2021.

Den 31. august sad udvalgte startups sammen med supporting partenere ude hos Futurebox til en onboarding-uge- alle for at skyde begyndelsen af Danish Tech Challenge i gang.

20 startups er blevet udvalgt af Futurebox på baggrund af en ansøgning og udvalgte kriterier, hvor de skal konkurrere om at nå til finalen, og slutteligt kan vinde Danish Tech Challenge. Blandt deltagere for Danish Tech Challenge er der allerede nu en overlevelsesrate på 91%, hvilket også kan tilskyndes det gode forløb virksomheder er en del af under Danish Tech Challenge.

Sammen med andre supporting partners engagerer EPICO sig aktivt i Danish Tech Challenge, ved at bidrage med professionel rådgivning og sparring til virksomhederne. 

EPICO vil være til rådighed for virksomhederne i løbet af de fire måneder accelerationsprogrammet foregår. Det er for EPICO vigtigt aktivt at engagere sig i innovation og bidrage til forretningsudviklingen, hvorfor EPICO i løbet af de kommende fire måneder vil bidrage med breakfast pitches, keynote taler og workshops, i det omfang det er relevant for deltagerne og skaber værdi for dem.

I EPICO er vi overbeviste om, at udvikling og fremdrift er vigtig, ikke kun for enkelte virksomheder, men for hele samfundet. Vores primære virke matcher de behov, som startups i Futurebox kan drage fordel af i udviklingen af deres forretning.

I EPICO er vi rigtig glade for at være indgået i dette nye samarbejde og vi er spændte på at blive en del af det brede Deep Tech-miljø DTU Science Park er gjort af, hvor vi ser frem til at bidrage med værdifuld viden inden for IT-kompetencer, og ser frem til de spændende muligheder der kan opstå i netværket.  

 

IMG_2525

Computerjuice gik som varmt brød, da de mange startups arbejdede på højtryk stort set alle døgnets timer under onboarding-ugen. Foto: Presse, EPICO. 

Partnerskab med NextGen?

Udfyld kontaktformularen for at høre mere om samarbejdsmuligheder

  

Vil du vide mere om hvordan vi kan indgå i et værdifuldt samarbejde? 
Kan du også kontakte projektleder, Sara Høyer, for at høre mere om vores partnerskaber. 
 +4560486205 eller sht@epico.dk