NYT PARTNERSKAB MELLEM EPICO-IT A/S OG 1STROKE APS: EPICO MANAGEMENT CONSULTANTS

Tag godt imod EPICO Management Consultants

EPICO-koncernen annoncerer i en pressemeddelse pr. 25/06-2020 et nyt partnerskab: 

EPICO-IT A/S og 1stroke ApS har sammen dannet EPICO Management Consultants. EPICO-IT A/S har mere end 10 års erfaring med freelance konsulenter indenfor IT. Hertil har 1stroke de sidste 10 år haft fokus på forretningskritiske initiativer samt business cases (BC) og gevinstrealisering.

Martin J. Ernst. Foto: Presse EPICO

Gode synergier mellem konsulenter inden for IT og gevinstrealisering

Der har vist sig at være gode synergier at hente mellem de dygtigste freelance konsulenter inden for IT, og konsulenter specialiseret i BC og gevinstrealisering. Derfor er de to virksomheder nu gået sammen om, at danne EPICO Management Consultants, hvilket passer godt ind i EPICO’s eksisterende virksomhedsstruktur. 

EPICO-IT A/S består i dag af tre underafdelinger:
EPICO NextGen, EPICO BI og EPICO Search, der alle har medarbejdere med specialiseret viden inden for de respektive områder.

Med dette nye partnerskab bliver EPICO Management Consultants en underafdeling på lige linje med de andre underafdelinger. På den måde vil EPICO kunne tilbyde et bredere spektre af service over hele forretningen, til gavn for både virksomheder og konsulenter. 

Martin J. Ernst. Foto: Presse EPICO

to gange 10 års erfaring: Sådan skaber EPICO værdi...

Martin J. Ernst har stået i spidsen for 1stroke. Både 1stroke og EPICO har eksisteret i over 10 år, og med dette nye partnerskab vil Martin J. Ernst, sammen med EPICO, arbejde endnu mere ambitiøst mod at skabe værdi for kunderne.

EPICO Management Consultants har til formål, at både levere management konsulenter og rådgive kunderne med et fokus på forretningskritiske initiativer. Afdelingen har især fokus på business cases og gevinstrealisering.

Hvert år har Martin, i forbindelse med 1stroke, tidligere afholdt konferencen ‘Danmarks Bedste Business Case’, hvilket han forventer at gøre igen i år.
Nu med EPICO-koncernen i ryggen.

Martin kommer med mange års praktisk erfaring og stor viden i, at skabe holdbare resultater, der kan ses på bundlinjen.

At skabe værdibaserede resultater for virksomhederne, som han arbejder med, er alfa omega for en optimal gevinstrealisering. 

Martin vil komme til at stå i spidsen for EPICO Management Consultants, og det er en position, hvor han kan opnå sin ambition i en større skala end hidtil:

“Jeg har fået en mulighed for at booste det område, som står mig allermest nær, nemlig at skabe værdi for kunderne. Den mulighed bliver bare endnu større med EPICO Management Consultants”, 

siger Martin J. Ernst, Head of EPICO Management Consultants. 

Om denne fusion, siger Jan Hansen, CEO i EPICO-IT A/S:

“I EPICO har vi arbejdet mange år for at være partneren, der kan løse de IT-udfordringer, som virksomhederne står over for på den korte- og den lange bane. Vi stræber os yderligere efter, at være en betroet rådgiver og sparringspartner for vores kunder med dette nye initiativ, derfor giver dette partnerskab også mening”

EPICO Management Consultants er allerede kommet godt fra start. Martin J. Ernst er i dialog med de første kunder, og henover sommeren vil Martin fokusere på,
at strømline EPICO Management Consultants endnu mere i takt med at nye initiativer og flere kunder etableres.

Et samarbejde mellem EPICO NextGen og EPICO Management Consultants er heller ikke urealistisk fremadrettet. Allerede nu ser Martin J. Ernst ind på mulighederne for at kombinere senior konsulenter med mange års erfaring i ryggen, sammen med junior konsulenter inden for Management Consultants. 

I den kommende tid vil EPICO Management Consultants udrulle flere initiativer, som dykker mere ned i forretningsområdet i form af webinarer, arrangementer, konferencer og foredrag.

Dette vil løbende blive kommunikeret via bloggen og Sociale Medier på både EPICO og EPICO NextGen.

Du kan læse mere om EPICO Management Consultants her. 

 

Martin J. Ernst, Head of EPICO Management Consultans. Foto: Presse EPICO

Behov for en konsulent?

Kontakt EPICO NextGen i dag og hør mere om hvordan en ekspert konsulent kan gavne din virksomhed: