NEXTGEN HAR VOKSEVÆRK IGEN

Der er flyvende fart på NextGen-afdelingen.

Vi er i konstant udvikling og ansætter løbende spirrende IT-talenter. 
Vi er stolte af udviklingen og fortsætter kursen fremad. 

Det betyder også, at vi i NextGen har et et behov for at udvide teamet internt og stille skarpt ind på kommunikationen samt strategi for NextGen fremadrettet. 

Tag godt imod Sara:  

Sara Høyer Tækker
Marketing & Communications Manager – NextGen
sht@epico.dk
+45 51 32 57 91

Sara Høyer Tækker, Marketing og Communications Manager – EPICO NextGen

Sara er ansat som Marketing og Communications Manager i EPICOs NextGen afdeling.
Sara har en kandidatgrad, Cand.merc.(kom) erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation fra Copenhagen Business School. En uddannelse med fokus i kommunikation, PR og digital kommunikationstrategi. 

Under hendes uddannelse valgte hun at fokusere skærpet på digital kommunikationsstrategi samt gennemføre en minor degree i neuromarketing.

Hendes speciale tog udgangspunkt i strategisk kommunikation og bæredygtighed, hvorfor disse faglige områder lægger hende nært. 

Hun har tidligere erfaring med branding af Danmark hos VisitDenmark, og kommer fra et tidligere job hos Bigum&co. hvor hun bl.a. arbejdede med projektledelse, business development, strategi og content, digital kommunikation, Sociale Medie kampagneplanlægning og -strategi.

Hun har erfaring i at arbejde med startups samt international erhvervserfaring. Derudover har Sara også 7 års erfaring inden for servicebranchen, samt erfaring med partnerrelationer og generel interessenthåndtering siden 2010. 
Hun er derfor dygtig til at skabe relationer til kunder, partnere og andre interessenter.

Vi ser helt enkelt et perfekt match mellem Sara og EPICO NextGen, da hun kommmer til at arbejde med NextGen’s brand, diverse interessenter samt den videre strategi for NextGen online og offline. Hun kommer også til at supportere EPICO i kommunikation og marketing.