EPICO NEXTGEN DANNER COUNTER-STRIKE TOPHOLD

Counter-Strike og dansk erhvervsliv

På et særdeles konkurrencepræget arbejdsmarked kan det være svært at tiltrække de unge IT-udviklere. EPICO har derfor valgt at tænke ud af boksen – og har som det første danske IT-konsulenthus, dannet sit helt eget Counter-Strike-hold bestående af nuværende og tidligere elitespillere. 
Nu undrer du dig måske over, hvordan et Counter-Strike-hold skal bidrage til det danske erhvervsliv? 
Forklaringen er simpel: EPICO har valgt at indgå et samarbejde med IT-Universitetet, hvor EPICO er hovedsponsor for Counter-Strike turneringen “ITU LAN”, der foregår den 12.-14. april, hvor der forventes hele 300 deltagere.

Det nye hold og sponsorat skal gøre det muligt at indgå i en dialog med de unge IT-udviklere, som EPICOs afdeling for unge talenter, der hedder NextGen, meget gerne vil ansætte allerede under eller lige efter deres uddannelse.

”For EPICO NextGen giver det rigtig god mening at bruge e-sport som en måde at komme i kontakt med den næste generation af IT-talenter på. Vi går især efter unge på den afsluttende del af deres studie og dem, der lige er blevet færdige. Det er en gruppe, som ellers godt kan være svære at nå,” siger salgschef Simon Hoejlund fra EPICO NextGen, der er med til at skaffe unge IT-udviklere til det hungrende erhvervsliv.

En af verdens bedste

Simon Hoejlund har tidligere været elitespiller i Counter-Strike og skal selv deltage på EPICO NextGen holdet, der bliver anført af Martin ”Trace” Heldt, der har været blandt verdens tre bedste Counter-Strike-spillere.

EPICO-holdet skal både spille opvisningskampe mod ITU LAN-turneringens vindere og nogle af de øvrige hold.

Simon Hoejlund mener, at det kan være en rigtig god ide at finde fremtidens IT-udviklere netop blandt gamere, da de ofte besidder nogle kvalifikationer, som er i høj kurs på arbejdsmarkedet:

 

”Counter-Strike er et holdspil, som fremmer ens samarbejdsevner og presser selv indadvendte personer til at være ekstroverte, for ellers kan du ikke vinde. Der er rigtigt meget strategi i spillet, og inden kampen analyserer man sine modstandere og kigger på data for at forudse muligheder og problemer. Og så lærer du at være fleksibel og justere din handlingsplan løbende, fordi der undervejs i spillet kan ske mange uforudsete hændelser. Alt sammen er noget, du kan bruge som IT-udvikler og i mange andre typer jobs,” siger Simon Hoejlund.

Fakta om EPICO NextGens Counter-Strike hold:

  • Holdet bliver anført af Martin ”Trace” Heldt, der har været ranket som den tredjebedste Counter-Strike spiller i verden og været en del af verdens bedste hold (Fnatic) og Danmarks bedste hold (MTW)
  • Martin ”Trace” Heldt holdt på et tidspunkt en pause fra turneringer på topplan – men gik for to år siden igen i gang igen med at spille Counter-Strike GO (CS:GO)
  • Med på holdet er fire andre spillere, hvis gamer nicknames er ZE, stagep, Turkizh og bomaye. Sidstnævnte er Simon Hoejlunds gamernavn og stammer fra tilskuernes tilråd under den legendariske boksekamp Rumble in the Jungle i 1974 mellem Muhammed Ali og George Foreman.

Fakta om ITU LAN Spring 2019

  • ITU LAN Spring 2019 afholdes 12.-14. april med deltagelse af 300 studerende, primært fra IT-Universitetet.
  • Et af de spil, som kommer til at være på programmet, er CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive)
  • og 13. april vil studerende have mulighed for at udfordre Epico NextGen opvisningshold i CS:GO, ligesom EPICO NextGen skal spille opvisningskamp mod turneringens vindere sent lørdag 13. april.
  • Finalekampen spilles i det store auditorium på IT-Universitetets campus, hvor der er plads til 200 tilskuere, ligesom den vil blive vist på storskærme samt streamet med kommentering via ITU’s eget livestream (http://itulan.dk/stream/)
  • EPICO NextGen leverer også forskellige præmier og får produceret sin egen energidrik kaldet ”Computer Juice”, som udleveres gratis til alle deltagere ved ITU LAN.
  • Læs mere på http://itulan.dk

EPICO har til ITU LAN 2019 udviklet sin helt egen energidrik til deltagerne. Her er det Simon Hoejlund, der stolt viser EPICOs nye energidrik frem.