FORÅRETS PROFIL, MATTIAS TØNDEVOLD-LINNET

”Vi sørger for at finde de rigtige muligheder, så vores konsulenter kan fokusere på lige netop dét, de synes, er sjovest: Udvikling.” – Mattias Tøndevold-Linnet

I 2016 øjnede en ny mulighed sig for EPICO; der eksisterede allerede en række udbydere til de erfarne seniorkonsulenter, men markedet tilbød intet til de nyuddannede eller juniorkonsulenterne. Det førte til etableringen af NextGen – en specialafdeling med fokus på disse kandidater.

Dette blev startskuddet for Mattias Tøndevold-Linnet, der i dag sidder som Head of NextGen på hovedkontoret i Ballerup. Inden Mattias blev en del af EPICO, arbejdede han bl.a. med afvikling af Corporate IT-arrangementer og erhvervsnetværk.

 

Opskriften på at levere de bedste ressourcer

Gennem årene har EPICO haft en rivende udvikling. Derfor var det ikke overraskende, at EPICO greb muligheden for at udvide forretningen med fokus på de nye talenter, så de fortsat kunne tilbyde kunderne de bedste ressourcer i alle former. Det blev til EPICO NextGen, der først blev etableret på hovedkontoret i Ballerup og senere åbnede en afdeling i Aarhus i 2017.

”Vi vil gerne lave en opskrift, der gør, at det er mere attraktivt at arbejde for os, så kan vi også tilbyde virksomhederne de bedste ressourcer. Ingen andre freelancekonsulenthuse kan tilbyde samme niveau inden for juniorkonsulenter, som vi kan.” lyder det fra Mattias Tøndevold-Linnet.

Fordelen ved de nye talenter er, at de byder ind med en værktøjskasse, der er toptunet i forhold til de nyeste frameworks og teknologier. Den nye generation har den fordel, at de er opvokset med den teknologiske verden. Ofte kan de bidrage med et frisk pust i eksisterende teams, fordi de både kan udfordre et team – men samtidig forholder sig positivt i forhold til, hvordan tingene bliver udført, fortæller Mattias.

 

NextGen – din personlige manager

Princippet er simpelt; hos EPICO anses det første job for at være det vigtigste, da det vil være det primære fundament for konsulentens karriere. Det første job er med til at forme dem mod den specialisering, den enkelte konsulent påbegynder.
Derfor har EPICO skabt et trygt miljø, hvor nyudsprungne softwareudviklere kan drage nytte af et stort netværk – et netværk bestående af de dygtigste udviklerteams. Med NextGen vil EPICO sørge for en dedikeret, personlig og kompetent indsats igennem hele forløbet.
EPICO ønsker at skabe det rette match for både konsulenten og kunderne fra starten. Derfor gennemgår hver konsulent et alsidigt screeningforløb, så NextGen kan få et indblik i den enkeltes kompetencer og ønsker, så de bliver placeret i det rigtige miljø.

 

Humor, morskab og grundighed

Det, der personligt tiltalte Mattias ved at udvikle EPICO NextGen teamet, var at komme ind i en interessant virksomhed og være med til at bygge en afdeling op fra bunden.

”Det er spændende at være en del af en virksomhed med så mange dygtige mennesker, som man kan lære af. Samtidig er det en fed mulighed at få lov til at opbygge en afdeling fra bunden. ” – fortæller Mattias Tøndevold-Linnet.

Ifølge Mattias er en af glæderne, og grunden til NextGens succes, at der opbygges en personlig relation til konsulenterne – i stedet for, at EPICO kun er et sted, hvor lønnen kommer fra.

EPICO adskiller sig fra andre konsulentvirksomheder, der kan tilbyde juniorkonsulenter, fordi NextGen agerer som konsulenternes manager. Mattias understreger, at der også lægges vægt på kunderne, men at det er essentielt at sørge for, at konsulenterne hurtigst muligt bringer deres potentiale i spil og får opfyldt deres forventninger. Dermed sikrer NextGen, at det bliver det bedste match mellem kunde og konsulent.

”Vi tror på, at de bedste udviklere er dem, der laver det, de synes er sjovt – og i sidste ende vil det gavne vores kunder positivt. Juniorkonsulenterne er som regel unge, og de har nogle andre krav til arbejdsmarkedet. Men hvis du forstår de krav, så får du en fantastisk medarbejder.” – lyder det fra Mattias Tøndevold-Linnet

 

Første skridt på vejen

For Mattias er der ingen tvivl om fremtidsvisionerne for EPICO NextGen:

”Vi vil være det foretrukne sted for unge udviklere at gå til, når de skal tage det første skridt i deres karriere.” – fortæller Mattias Tøndevold-Linnet.

Han vil arbejde hårdt for, at NextGen i fremtiden bliver det naturlige valg, når konsulenterne skal lægge grundfundamentet for deres fremtidige karriere.

I forhold til kunderne drømmer Mattias om, at EPICO NextGen bliver en af de største samarbejdspartnere overfor C20 virksomhederne.