EPICO NEXTGEN VAR HOVEDSPONSOR FOR PF LAN PÅ DTU

3-dages LAN for ca. 200 studerende

Foodtruck, scene, storskærm, fri Computer Juice – what’s not to like? 

I tre dage afholdte EPICO NextGen LAN event indgået i samarbejde med PF – Polyteknisk Forening og S-Huset fra DTU (Dansk Teknisk universitet). Onsdag den 16. oktober gik det løs med 3-dages non-stop gaming på DTU i Lyngby. EPICO NextGen var ene- og hovedsponsor til eventen, og derfor stod NextGen for at levere alt fra energidrikke til foodtruck, samt præmier til alle tuneringer. 

Coaching på spilniveau eller i karrieren - du bestemmer selv

 

Fokus i NextGen er karriereudvikling og det rimer godt på coaching.
Mantraet er, at man selv skal definere den vej man ønsker at tage sin karriere – præcis dét er med til at forme hvor man kommer i job henne. 
Eventen er en mulighed for at møde de studerende i behagelige omgivelser, hvor det er muligt at komme i dialog med NextGen om job og karriere – hvis man har lyst. NextGen-teamet er selv vilde med gaming og ser det som en fornøjelse at være i selskab med så mange sprudlende IT-kyndige. 

 

”Der er mulighed for at blive coachet på spilniveau – altså i CS:GO, men der er også mulighed for, at man kan høre om EPICO NextGen, hvis man har lyst.
Men man skal selv have lyst til at komme over til os. Det er måden vi gør det på.” siger Head of EPICO NextGen Mattias Tøndevold-Linnet, der interesserer sig for gaming. 

Mere engagement end de fleste

Forberedelserne op til eventen har foregået i tæt samarbejde med DTU PF Forening. Det har været vigtigt for NextGen at gøre eventen til en positiv oplevelse med forskellige muligheder. Derfor etablerede NextGen bl.a. et samarbejde med en foodtruck og gav mulighed for CS:GO coaching. 

 

”Det der adskiller NextGen fra andre virksomheder, det er helt klart deres tilstedeværelse til selve arrangementet. Vi har ikke før haft samarbejdspartnere, der på den måde deltager aktivt i arrangementet, og gør så meget for at møde vores deltagere i øjenhøjde,” siger Eventkoordinator på DTU, Søren Bendtsen.  

NextGen's CS:GO hold

 • Holdet inkluderer bl.a. Martin ”Trace” Heldt, der har været ranket som den tredjebedste Counter-Strike spiller i verden og været en del af (Fnatic) og Danmarks bedste hold (MTW)
 • Martin ”Trace” Heldt holdt på et tidspunkt en pause fra turneringer på topplan – men gik for to år siden igen i gang med at spille Counter-Strike GO (CS:GO)
 • Med på holdet er også Michael “Friis” Jørgensen

Fakta om DTU LAN Efterår 2019

 • PF LAN Efterår 2019 blev afholdt 16.-19. oktober, hvor ca. 200 studerende deltog primært fra DTU
 • 3-dages gaming inkl. streaming på storskærm
 • Tre store turneringer i CS:GO, Hearthstone og League of Legends, mens der også blev afholdt mindre ‘Casual’ turneringer
 • Hele eventen blev fuldt sponsoreret af EPICO NextGen
  – drikkevarer, præmier mv.
 • NextGen leverede fri Computer Juice til alle deltagere døgnet rundt
 • EPICO NextGen stillede igen med et CS:GO hold med tidligere professionelle spillere på holdet
 • Man havde mulighed for at modtage coaching af EPICO NextGen’s spillere
 • Finalekampen i hovedturneringen i CS:GO blev spillet på hovedscenen foran alle deltagerne og blev vist på storskærme
 •  Det var første gang et LAN blev afholdt i Oticon
 • Læs mere her: 
  https://www.facebook.com/events/s-huset/pf-lan-efter%C3%A5r-2019-lyngby-campus-powered-by-epico-nextgen/512500512890079/

   

Turnering i Oticon foran scenen hvor der senere blev spillet finale