DERFOR VÆLGER UNGE IT-TALENTER EPICO NEXTGEN

Softwareudvikler Mikkel Thygesen har et ønske til virksomheder og headhuntere: 
“Jeg vil gerne behandles som en kreativ tænker”

Der gik kun én uge før Mikkel Thygesen fik studiejobbet hos EPICO NextGen som softwareudvikler. Efter LAN event på IT Universitetet, hvor NextGen var hovedsponsor, valgte Mikkel Thygesen EPICO NextGen, trods en masse andre jobtilbud.

Mikkel er 26 år, og er på den afsluttende del af sit studie som softwareudvikler på ITU, og en af årsagerne til, at Mikkel valgte lige netop EPICO NextGen, var NextGens tilstedeværelse, at NextGen vidste hvad Mikkel stod for og den gode kontakt til studerende:

Simon Hoejlund fra EPICO NextGen var meget til stede i de dage, og vi lærte hinanden godt at kende. Da jeg nogle måneder senere var begyndt at kigge mig om efter arbejde, tog jeg en snak med Simon. Og fordi vi havde arbejdet sammen om eventet og snakket sammen efterfølgende, kunne vi springe en masse formaliteter over. Han vidste jo, hvad jeg stod for,” siger Mikkel Thygesen.

Studiejobbet som softwareudvikler hos EPICO NextGen, er ifølge Mikkel, både udfordrende og et godt match mellem hvad han interesserer sig for, og har kompetencer til.

Desuden er Mikkel rigtig glad for EPICO NextGens Junior-Senior koncept hvor nyuddannede udviklere sendes ud sammen med en erfaren senior, som man kan lære af, indtil man kan stå på egne ben. Det er en måde hvorpå man opnår hvad NextGen betegner som optimal flow state. I NextGen betegner vi det som når man under de helt rette omstændigheder, føler sig tryg, og samtidig kan udvikle sig og fordybe sig. Det er nemlig et af fokusområderne i NextGen, personlig og faglig udvikling tilrettelagt efter ens eget behov.  

Behov for at se personen bag CV’et – det satte Mikkel pris på

Hos EPICO NextGen fik Mikkel ikke bare en foruddefineret pakkeløsning, som mange virksomheder har for vane:

”Det er måske ikke en dårlig metode, men den er lidt upersonlig. At få job gennem en, man kender, er for mig en meget bedre oplevelse.”

Det satte Mikkel meget pris på, da han ikke er så glad for virksomheder, som kontakter ham og beder ham sende sit CV og besvare standardiserede tests:

”Jeg har brug for, at der bliver lyttet til mine behov. Udvikling er en meget kreativ proces. Man skal behandles som en kreativ tænker. Derfor er den personlige håndtering rigtig vigtig. Og man skal tilbydes noget, der passer godt til netop dig.”

Hos EPICO NextGen er det nemlig kvalifikationerne, men i ligeså høj grad mennesket bag, der er vigtig. Derfor værdsætter vi netop den personlige kontakt, og har god erfaring med at netop at arbejde med unge IT-talenter.

Missede du EPICO NextGens LAN Event? 
Så følg med på de sociale medier om mere information om næste gang vi afholder et LAN Event. Er du interesseret i at kickstarte din karriere hos EPICO NextGen ligesom Mikkel Thygesen? Så er du velkommen til at kontakte os eller sende din ansøgning her https://epiconextgen.dk/upload-cv/

Er du interesseret i at høre mere om EPICO NextGen eller høre mere om hvordan NextGens IT-talenter? så kontakt os her https://epiconextgen.dk/kontakt-os/