COVID-19: I EPICO-KONCERNEN TAGER VI SITUATIONEN ALVORLIG

Del på linkedin
Del på facebook
Del på twitter
Del på email

På baggrund af Sundhedsstyrelsens retningslinjer samt regeringens udmelding i forbindelse med COVID-19, har vi i EPICO-koncernen valgt at følge disse. Det gør vi, fordi vi ønsker at passe på vores medarbejdere, konsulenter, kollegaer, de svage og ældre i samfundet samt at hjælpe med en inddæmning af virussen. Det betyder, at vores planlagte events for marts er aflyst.

Yderligere har vi valgt ikke at deltage på arrangementer såsom messer og eksterne events, hvor der som hovedregel er mange mennesker samlet ét sted. Derfor deltager vi bl.a. ikke på forårets LAN-Event og karrieremesse.

Da vi er en virksomhed med kontakt til mange andre virksomheder og personer, via vores konsulentvirke, har vi valgt at foretage alle samtaler virtuelt, både internt og eksternt i virksomheden. Vi vil i den kommende tid tage fat i vores kunder og konsulenter, på opgave, og høre om situationen hos dem. Samtidig vil vores konsulenter modtage en vejledning om, hvordan de bør forholde sig i disse tider. Det er nemlig vigtigt, at vi bevarer roen og hjælpes ad, så alle kommer bedst muligt igennem hele forløbet. Vi holder løbende øje med udviklingen og retningslinjerne fra staten, og tilpasser vores ageren herefter.  

Husk at passe på dig selv, og folk omkring dig. 

Læs mere om retningslinjer og hvordan du skal forholde dig til situationen på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Del på linkedin
Del på facebook
Luk menu